Option has not been unlocked

Questions about GdPicture.NET license agreement.
Post Reply
nschafer
Posts: 28
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:05 pm
Location: Florida, USA

Option has not been unlocked

Post by nschafer » Thu Sep 09, 2010 5:38 pm

Hi Loic,

Something strange is happening today. I've been working on an app for a few weeks using GDViewer and GdPictureImaging. I've had no problems up until now. When running the application I now receive the following messages:

Image processing: This option has not been unlocked !
Please, unlock it with a trial or commercial license key use the SetLicenseNumber() method.
You can get a free 1 month trial license key from http://www.evalution-gdpicture.com

Raster iamge & metafile viewing: This option has not been unlocked !
Please, unlock it with a trial or commercial license key use the SetLicenseNumber() method.
You can get a free 1 month trial license key from http://www.evalution-gdpicture.com

After hitting OK on these messages everything seems to work fine.

I have the following code in my Form_load method:
gdViewer1.SetLicenseNumberUpgrade("xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx", "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx");
imaging1.SetLicenseNumberUpgrade("xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx", "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx");

Any thoughts?

Neal.

User avatar
Loïc
Site Admin
Posts: 5581
Joined: Tue Oct 17, 2006 10:48 pm
Location: France
Contact:

Re: Option has not been unlocked

Post by Loïc » Thu Sep 09, 2010 7:01 pm

Hi Neal,

Ensure yourself to have unlocked the component before using the method which raise the error message.
Also, check you are using latest version.
If the problem persists, just send us your license information through our helpdesk application located at http://support.gdpicture.com

Hope this helps !

Loïc

nschafer
Posts: 28
Joined: Tue Oct 30, 2007 10:05 pm
Location: Florida, USA

Re: Option has not been unlocked

Post by nschafer » Thu Sep 09, 2010 8:06 pm

Thanks for the quick response. Unfortunately I could not determine which method was causing the message, but moving the license info to the top of the form_load method resolved the issue.

So problem solved. Thanks again,

Neal.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest