Page 1 of 1

Language of select source dialog

Posted: Wed Feb 07, 2018 5:32 pm
by mpaul79
Hello

how do I set the language of the select source dialog?
Setting the language with the twain capabilities is not possible if there is no source selected previously:

http://guides.gdpicture.com/content/GdP ... meric.html

Therefore, the in the following thread mentioned procedure does only work for the settings dialog for example:

viewtopic.php?f=32&t=72&p=240&hilit=language#p240

Regards

Marco

Re: Language of select source dialog

Posted: Tue Feb 27, 2018 6:42 pm
by Cedric
This is not possible because this window belongs to the TWAIN Data Source Manager, it is not a GdPicture window nor a device driver window.

Re: Language of select source dialog

Posted: Tue Mar 20, 2018 7:20 pm
by Gabriela
You can try to use this method to initialize the twain language:
http://guides.gdpicture.com/content/web ... nInfo.html

Re: Language of select source dialog

Posted: Thu Mar 22, 2018 9:27 pm
by mpaul79
Hello Gabriela

that worked for me! Thank you!

Regards

Marco