IMAGEID coming up as 0

Discussions about TWAIN scanning in GdPicture.NET using GdPictureImaging.
Post Reply
MattRob
Posts: 1
Joined: Tue Jan 27, 2015 8:20 pm

IMAGEID coming up as 0

Post by MattRob » Tue Jan 27, 2015 8:22 pm

Hello All,

I really need help, I am using the code below to scan and it has been working great but I have come across a scanner where I can see the can run but after the ImageID = 0, as if it didn't work, the scanner is a Mustek A3 1200S. Any ideas why this would be happening

ImageID = oGdPictureImaging.TwainAcquireToGdPictureImage(Handle)

User avatar
Loïc
Site Admin
Posts: 5537
Joined: Tue Oct 17, 2006 10:48 pm
Location: France
Contact:

Re: IMAGEID coming up as 0

Post by Loïc » Wed Jan 28, 2015 12:31 pm

Hello,

We can't do anything with such information.
Please check viewtopic.php?t=1486

Kind regards,

Loïc

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest